II. letnik Šole retorike 2018

Mojster dela vajo!

Če je bil I. letnik Mozartova poetična glasba, je II. letnik Wagnerjeva dramatična opera. Udarna simfonija različnih vaj. Predavatelji postanejo mentorji. Snemamo ves čas, od začetka do konca, od prvega do zadnjega srečanja. Udeleženci poverjajo, poročajo, moderirajo, izjavljajo. Vsakdo nastopi vsaj trikrat na vsakem srečanju in prejme sto in enoopazko, kopico predlogov, morje vtisov, obilo namigov in strokovnih ocen zenim samim poglavitnim namenom – kako izboljšati svoje govorne nastope.

»Stolči« mašila na minimum. Znajti se v vsakršnem položaju sporazumevanja. Občutiti radost pri govorjenju in nastopanju, trpljenje bo le še davna zgodovina.

Analiza ne bo več paraliza. Strah se bo počasi umaknil voljnosti izvajanja nastopov. Na koncu damo za vas roko v retorični plamen, vi pa boste vstali iz pepela in »spregovorili«. Naposled vi, takšni, kakršni ste.

2L LETNIK tokrat strnjeno na Pohorju, HOTEL TISA, Hočko Pohorje.

Od četrtka, 7. junija 2018 popoldne,  do nedelje, 10. junija 2018 popoldne. 

Podrobnosti: VSEBINE IN URNIK

Delo bo potekalo v dopoldanskem in popoldanskem času po uveljavljenem programu 2. letnika.           

Izvedba drugega letnika na Pohorju, v strnjeni obliki vsebuje še kopico dodanih dogodkov.          Svečane večerje in kosila z zdravicami, delavnice po izboru, govorno jutranjo gimnastiko in logopedske preglede. Druženje z »bruci« iz prvega letnika na »skupnih dogodivščinah«. 

CENA

Želim se prijaviti na II. letnik šole retorike